Gastronomy Stories – Γαστρονομικές Ιστορίες

triglia4
Red mullets – Μπαρμπούνια

This page provides links to gastronomy stories that I have published in the “ThePressRoom” newsite. They are all in Greek.

Στην σελίδα αυτή παραθέτω συνδέσμους προς άρθρα γαστρονομίας τα οποία έχω δημοσιεύσει στην ειδησεογραφική πύλη “ThePressRoom”.

  1. Το παλαιό χασάπικο Τσεκίνι στο χωριό Παντσάνο της Τοσκάνης
  2. Η Αρίστα της Τοσκάνης
  3. Κουλατέλλο: Ο άγνωστος βασιλιάς των αλλαντικών;
  4. Τι καθορίζει την ποιότητα του κρέατος στο Πασχαλινό τραπέζι;
  5. Ριζότο με αυγά αχινού: ένα πιάτο του Λευτέρη Λαζάρου